FAQ items aan het laden...
Peter van Dronkelaar2019-01-25T15:56:54+00:00

Peter van Dronkelaar

Agrarisch Vastgoed Adviseur en actief in agro business

Het zelfstandig ondernemen in de agrarische wereld is mij op het lijf geschreven. Opgegroeid als boerenzoon op een melkveebedrijf in Nijkerk kwam ik al op jonge leeftijd in aanraking met alle facetten van het ondernemerschap. Op mijn achttiende startte ik Quotamel, mijn eerste bedrijf, in de handel in melkquota. Met succes. In korte tijd groeide Quotamel uit tot een bloeiende onderneming. Ik ben op meerdere fronten in de agro business actief. Zo investeer en participeer ik onder de naam Duurzaam Agrarisch BV risicodragend in duurzame energieprojecten. Ik kan voor u uitrekenen welke projecten voor u interessant zijn. Daarna kan ik u begeleiden bij de voorbereidingen en de uitvoering van een energieproject. Alles op het gebied van agrarisch vastgoed en agrarisch planontwikkeling heeft mijn bijzondere interesse. Aan- en verkoop van agrarische gronden, erven en gebouwen, het realiseren van bestemmingswijzigingen van agrarische percelen t.b.v. stedenbouw, het ontwikkelen van kansrijke vastgoedprojecten, onderdelen waarbij ik u kan adviseren en begeleiden.

Ik ben zakelijk en praktisch ingesteld. Ellenlange gesprekken en dikke nota’s zijn aan mij niet besteed. Ik schuif zaken niet op de lange baan. In een kort gesprek meteen tot de kern doordringen, aanvoelen waar de belangen en de mogelijkheden liggen en het gewenste resultaat voor ogen houden. Daar houd ik van en daar ligt mijn kracht. De samenwerking binnen De Dijken bevalt mij prima. Ik maak graag gebruik van de expertise van mijn teamgenoten. Ook dat is een manier van werken om snel goede zaken voor u te kunnen doen. Met mijn kennis, werkwijze en doorzettingsvermogen kan ik veel voor u betekenen. Ooit reed ik in 1 week 2 x de Elfstedentocht. Dat wil toch wel iets zeggen.

06-22976397
info@quotamel.nl