Harald Hoffmann

Agrarisch Vastgoed Adviseur.

Agrarisch Vastgoed Adviseur met een ruime ervaring in de agrarische sector. Onze kracht is dat wij volledig onafhankelijk en objectief opereren. Wij weten wat er leeft en kunnen klanten met onze expertise daardoor beter van dienst zijn.

Jakko Bregman

Register makelaar en register taxateur Agrarisch en Landelijk vastgoed.

Afkomstig uit een echte makelaarsfamilie wist ik al jong wat ik wilde worden: Agrarisch Makelaar. Na schooltijd en in vakanties werkte ik al bij melkveehouders en tulpenkwekers. En na mijn studie Agrarische Bedrijfskunde en Agrarische makelaardij ben ik inmiddels al 20 jaar actief in het agrarisch vastgoed. Sinds een aantal jaren naar grote tevredenheid bij De Dijken Agrarische Makelaardij. Een makelaarskantoor met een breed en landelijk netwerk in de agrarische sector. En een club mensen met ondernemersmentaliteit. Deze combinatie maakt het dat wij u optimaal kunnen begeleiden bij aankoop of verkoop van agrarisch vastgoed. Maar ook taxaties voeren wij vakkundig en volgens de laatste regelgeving voor u uit.

Partijen bij elkaar brengen, zeker als de standpunten ver uiteen liggen en het een complexe zaak betreft, vind ik steeds weer een uitdaging. Prachtig als je een zaak kunt afsluiten waar beide partijen, maar vooral natuurlijk de opdrachtgever met een goed gevoel op terugkijken. De zakelijke kant moet tot in de puntjes zijn geregeld, maar begrijpen wat de passie van het agrarisch ondernemerschap inhoud is vaak zeker zo belangrijk.

Peter van Dronkelaar

Agrarisch Vastgoed Adviseur
en actief in agro business.

Het zelfstandig ondernemen in de agrarische wereld is mij op het lijf geschreven. Opgegroeid als boerenzoon op een melkveebedrijf in Nijkerk kwam ik al op jonge leeftijd in aanraking met alle facetten van het ondernemerschap.

Aan- en verkoop van agrarische gronden, erven en gebouwen, het realiseren van bestemmingswijzigingen van agrarische percelen t.b.v. stedenbouw, het ontwikkelen van kansrijke vastgoedprojecten, onderdelen waarbij ik u kan adviseren en begeleiden.

Pieter Schuit

Aan- en verkoop productierechten.

De agrarische sector heeft altijd enorm mijn interesse gewekt. Van jongs af aan hielp ik al mee op de boerderij van mijn ooms. Met name de handel en de Holsteinfokkerij vind ik erg interessant. Zo kocht ik op mijn 17e mijn eerste kalf op een veiling en startte ik mijn onderneming in de handel van exclusief fokvee en embryo’s.

U zult mij dan ook regelmatig op landbouwevenementen tegenkomen. Door de gesprekken met u als agrarisch ondernemer weet ik goed wat er in de sector en bij u als ondernemer leeft. Door mijn dagelijkse handel ben ik constant op de hoogte van de actuele regelgeving en prijzen. Hierdoor kan ik u ten allen tijde goed adviseren en begeleiden in het aan- en verkopen van productierechten. Mijn kracht ligt in het snel en correct afwikkelen van aan- en verkooptransacties, waarbij ik uw belang nooit uit het oog zal verliezen. Graag sta ik voor u klaar.

Jeanette Schouten

Administratieve afwikkeling.

Sinds 2018 verzorg ik bij Quotamel Productierechten B.V. de administratieve afwikkeling van transacties met fosfaatrechten en anderen productierechten. De afgelopen jaren heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in (financiële) administratie bij verschillende agrarische bedrijven in Nederland en het buitenland. Ik heb 10 jaar in Amerika gewoond en ben sinds 2015 weer werkzaam in Nederland in de agrarische sector. De laatste jaren heb ik veel te maken gehad met fosfaatrechten, betalingsrechten, gecombineerde opgaven etc. Deze kennis kan ik goed gebruiken in mijn werk voor Quotamel.