FAQ items aan het laden...
Over ons2019-03-20T19:10:16+00:00

Harald Hoffmann

Agrarisch Vastgoed Adviseur

Agrarisch Vastgoed Adviseur met een ruime ervaring in de agrarische sector. Onze kracht is dat wij volledig onafhankelijk en objectief opereren. Wij weten wat er leeft en kunnen klanten met onze expertise daardoor beter van dienst zijn.

06-22207036
h.hoffmann@dedijken.nl

Jakko Bregman

Agrarisch Makelaar / Taxateur
06-20014522
j.bregman@dedijken.nl

Peter van Dronkelaar

Agrarisch Vastgoed Adviseur
en actief in agro business

Het zelfstandig ondernemen in de agrarische wereld is mij op het lijf geschreven. Opgegroeid als boerenzoon op een melkveebedrijf in Nijkerk kwam ik al op jonge leeftijd in aanraking met alle facetten van het ondernemerschap.

Aan- en verkoop van agrarische gronden, erven en gebouwen, het realiseren van bestemmingswijzigingen van agrarische percelen t.b.v. stedenbouw, het ontwikkelen van kansrijke vastgoedprojecten, onderdelen waarbij ik u kan adviseren en begeleiden.

06-22976397
info@quotamel.nl

Joyce Koster

Administratie Makelaardij

Sinds mijn 18e wist ik direct dat het verrichten van de administratie echt voor mij weggelegd was dus ben ik direct met veel enthousiasme een secretaresseopleiding gestart wat ik daarna meteen uitgebreid heb met boekhouden en assistent communicatie zodat ik een optimale ondersteuning kan zijn voor mijn collega’s. Toendertijd ben ik dan ook met veel plezier gestart bij een taxatiebureau waar ik in aanraking ben gekomen met de wereld van onroerend goed waar ik direct op een voor mij fijne plek gekomen was. Na een geruim aantal jaar was het tijd voor een uitdaging waardoor ik bij LTO Noord terecht kwam op de afdeling projecten waar ik wederom de ondersteuning mocht zijn voor het projectenbureau en het opleidingsbureau voor de agrariër, hierdoor heb ik van het agrarische leven mogen snoepen wat mij erg beviel. Helaas wegens onvoldoende werkzaamheden was ik genoodzaakt om na een aantal jaar verder te gaan maar toen bleef het onroerend goed mij toch ook trekken en heb ik ruim 10 jaar allround bij een taxatiebureau gewerkt. Om mij toch te blijven ontwikkelen en uit te dagen, en ik ook het agrarische wereldje mistte, ben ik bij De Dijken terecht gekomen waar ik nu met veel plezier mijn collega’s ondersteun.

0227-510694
j.koster@dedijken.nl

Pieter Schuit

Commercieel Medewerker
06-48955137
schuit@quotamel.nl

Jeanette Schouten

?
?
?