FAQ items aan het laden...
Aankoop/Verkoop2019-01-29T15:44:13+00:00

Aankoop / verkoop

Aan- of verkoop agrarisch bedrijf, cultuurgrond en productierechten

Als u van plan bent om u agrarisch bedrijf te verkopen of een agrarisch bedrijf aan te kopen, komen hier nogal wat zaken bij kijken. DE DIJKEN kan er zeer snel een praktische benadering aangeven en zo de mogelijkheden met u bespreken, tevens kunnen we ook de fiscale en juridische kant onder de loep nemen eventueel in samenspraak met u fiscalist.

Aan- of verkoop van woonboerderijen en woningen

Tijdens het verkopen of kopen van een woning komen veel zaken op u af. Met welke juridische zaken moet u rekening houden? Is er in de omgeving van de woning iets aan de hand? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Kennis van zaken is daarbij van groot belang. De ultieme reden om direct uw aankoopmakelaar in te schakelen. U bespaart immers op uw aankoopprijs! U bent bij aan of verkoop bij DE DIJKEN op het juiste adres.

Aan- of verkoop van bedrijfsonroerend goed

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte? Of wilt u bedrijfsruimte te huur of te koop aanbieden? Dan zoekt DE DIJKEN  graag met u mee. Onze adviseurs weten als geen ander hoe belangrijk bedrijfsruimte is voor het succes van uw onderneming.