Melkveebedrijf

Namens De Dijken Agrarische Makelaardij TE KOOP aangeboden:

Unieke plek om te wonen! Met ver uitzicht vanaf diverse zijden op het West-Friese platteland. Gelegen in het buitengebied nabij Wognum en Hoorn. Deze woonboerderij (agrarisch bestemd) heeft een ruime kavel van maar liefst 4.400m² met riante woning van 136,40 m² en ruime bijgebouwen. Wilt u hier uw droom realiseren met meer grond? Deze grond is beschikbaar!

Omgeving: De boerderij valt onder het dorp Berkhout, maar ligt op fietsafstand van het dorp Wognum.

Wognum is een dorp in de provincie Noord-Holland, in de streek West-Friesland, gemeente Medemblik.
U treft er een levendig centrum met tal van voorzieningen.
Onder het dorp Wognum vallen ook de buurtschappen Lekermeer (grotendeels), Wijzend(deels) en Zomerdijk (deels) en een deel van het dorp Wadway.

Indeling
Ruime bijkeuken, een apart toilet, douche en met aansluiting voor wasmachine en droger.
Op de begane grond tref je een sfeervolle woonkeuken met landelijke keuken. In de keuken bevindt zich een koelkast, vaatwasser, halogeen kookplaat, combimagnetron en afzuigkap. Een ruime woonkamer/eetkamer met een prachtig uitzicht over de landerijen.
Op de eerste verdieping tref je vier slaapkamers met een ruime overloop en een badkamer met tweewastafels, een toilet en een douche/ligbad combinatie. Er is ook een vlizotrap aanwezig voor naar de zolder.

De stolp biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden. Waar de koeien en machines jaren hun plek hebben gehad kunt u de ruimte benutten en inrichten naar eigen wens. De stolp is een blikvanger zowel door de goede staat als de enorme ruimte met grote zolder.

De werktuigenberging dateert uit circa 1970 en is ingericht als garage en heeft asbesthoudende platen als dakbedekking. De werktuigenberging meet circa 8,00 x 12,00 meter.

De jongveestal dateert uit circa 1974 en is ingericht als schuur heeft asbesthoudende platen als dakbedekking. De schuur meet circa 8,00 x 12,00 meter.

De ligboxenstal is een 2 + 1 rijige ligboxenstal met een geblokkeerde voergang met 44 ligboxen en asbestvrije golfplaten. De ligboxenstal meet 16,00 x 22,00 meter.

Tuin
De ruime tuin is gelegen rondom de woning en boerderij. Het water biedt volop gelegenheid voor het varen met een boot. Er is vaarwater met verbindingen tot in de Hulk en Grote Waal van Hoorn.

Uw contactpersoon

Jakko Bregman